7 неща, които трябва да знаете за iPhone 7

Коментарите са изключени за 7 неща, които трябва да знаете за iPhone 7

Apple току-що разкри подробности за своя нов телефон.

1. Не разполага с жак за слушалки – слуховете се оказаха истина … новия iPhone не разполага сiphone7 жак за слушалки. Телефоните идват с нови EarPods с конектор в края, който се включва в слота за зареждане на телефона. Все още не е ясно как можете да зареждате телефона си и да слушате музика през слушалките едновременно. Apple също пуска на пазара презареждаеми безжични слушалки, AirPods, които се свързват с Bluetooth и Siri, като може да купите за $ 159.

2. Камерата е с още по-висока технология / High-Tech/  Много от хора правят снимки с айфоните си, вместо с компактни цифрови фотоапарати и с новите функции, които Apple обяви днес, изглежда това няма да се промени. Новата 12-мегапикселова широкоъгълна камера, както на iPhone 7 и iPhone 7 Plus има оптична стабилизация на изображението, по-добър обектив за по-подробни снимки и видео и широко улавяне цвят за по-ярки цветове. В допълнение към новата камера iPhone 7 Plus идва с още една 12-мегапикселова телефото камера с невероятни функции за мащабиране.

3.Много по-бърз е – хардуерът на новия телефон го прави  много по-бърз от iPhone 6, така че няма да отнеме цяла вечност, за да се зареди приложението, което искате. Макар че и тя ще се изтощи евентуално, батерията също е по-добра. Не само, телефонът ви ще работи по-бързо, но това няма да отнема повече енергия, за да го прави. Този телефон има най-дълъг живот на батерията на всеки iPhone досега.

4. Има по-добър екран и бутон за менюто – дисплеят на екрана е по-ярък и има повече цвят, iPhone7-Press-06-650-80така че, ако гледате филми или телевизионни предавания на вашия телефон, ще забележите голяма промяна. А, за тези от вас, които са износили меню бутона си или дори вече не работи, новият е уж по-траен и отзивчив.

5.Предлага се в нов цвят – новият цвят е черен и идва в два различни нюанси. Черно покритие, което е матово и сходно по структура и външен вид с другите съществуващи цветове: злато, розово злато и сребро и  черен цвят със стилно високо-гланцово покритие.

6. Водоустойчив е – не ви насърчаваме да го потопи във вода в продължение на дълги периоди от време, но ако падне в басейна или го изпуснете в тоалетната ( всички знаем, че се случва), няма да се налага да се молите на боговете на Apple (известни също като Genius Bar служители), за да го спасят или да прибягвате до слагане на телефона си в ориз. Новият дизайн също го прави по-малко податлив на задръстване с прах.

7. Цената на новия iPhone 7 е същата като на iPhone 6s – iPhone 7 ще се продава за $ 649 (32 GB модел), което горе – долу колкото ще платите за iPhone 6s. Версията Plus ще струва $ 769 (32 GB модел). Ако това изглежда като ненормална сума, която да платите наведнъж, можете да изберете опцията за разсрочено плащане. Apple обикновено понижава цените на по-старите модели и най-вероятно това ще се случи и с iPhone 6s и iPhone 6s Plus моделите, но все още не е обявено с колко.

Споделяне:
error

Споделяне: