6 подаръка за бъдещи майки

Коментарите са изключени за 6 подаръка за бъдещи майки

Когато си най-добрата ви приятелка, сестра или колежка ще ражда, вероятно искате да ѝ дадете подарък, с който да я зарадвате в предстоящите месеци, когато ще е с бебчето си. Но когато си мислиш за това какво да подариш на нова майка, в умът ви изкачат все подаръци за бебето. Съвсем честно, тя има достатъчно лигавници, ританки и бутилки. И така, какво да ѝ подарите? Ами, като за начало, тя ще хареса нещо, което спомага за собствената ѝ почивка, релаксация и грижа за себе си. Така че защо да не ѝ подарите някои пухкави пантофи, уютни памучни пижами, релаксиращ ароматен комплект за баня? Новите родители / с малки изключения/ ще оценят всичко, което ще направи живота им по-лесен. Помислете за подаръци като кутия с гурме храна изпратена направо до вратата ѝ, неща, които ще направят по-лесна смяна на пелените или дори шикозен комплект химикалки, които ще ѝ помогнат да бъде организирана. Сега има и много подаръци, които съчетават стил и функция за новите майки. Всяка майка ще оцени получаване на внимателен подарък, който отбелязва идването на новото дете.

1. Пухкави пантофи с билки – всяка родилка никога  не почива наистина. Но с тези плюшени чехли, пълни с ароматни лавандулови пъпки и топлопроводно ленено семе, поне тя да се отпуснете малко. В неутрален нюанс и супер плюш, тези обувки могат да се затоплят или охлаждат, за да осигурят известно облекчение за болките в краката.

2. Красива чанта за пелени – тази елегантна и просторна чанта, пълна с вътрешни джобове за организиране и джоб за бърз достъп идеален за памперси, кърпички и много повече. Широките презрамки удобно прилягат върху раменете, така че тя няма да се свлича от раменете ѝ без значение колко претъпкана е чантата.

3. Чаша Mama Bear –  майчинството често изисква допълнителна чаша кафе (или три). Подарък за това е сладка чаша, която отдава почит на годината, в която семейството ѝ се разширява и за да я държи очите си широко отворени, след като всички тези среднощни хранения.

4. Поставка за снимки – връщането на работа за всяка майка може да е трудно, направи прехода за новата майка малко по-лесен с този прекрасен аксесоар за бюро. Може да разпечатате 12 снимки на бебето, за да може да ги разглежда през деня и разбира се, за да ги покаже на колегите.

5. Паста вечер – подарете на родителите незабравима вечер, дори да не могат да излязат от вкъщи, можете да им приготвите различни видове паста, които те да дегустират на свещи. Така хем ще ги улесните, когато им спестите едно готвене, хем ще спомогнете за задържане на романтиката помежду им.

6. Кутия за спомени – раждане, кръщаване на бебето, първите обувки, кичур от косата … все спомени, които една майка би искали да съхрани, така че подарете ѝ кутия за спомени. С отделения ясно обозначени за всеки етап, ще бъде лесно да намери място за всичко. Можете да персонализирате кутията текст.

Споделяне:
error

Споделяне: