10 подаръка за момиче

Момичетата обичат хубавите подаръци, с които могат да играят или пък, които  да пазят за спомен. Те също така обичат да се обличат като принцеси и да играят на чаено парти, подобно на възрастните. Има много прекрасни подаръци за малки момичета. Ето и нашите предложения:

1. Костюм на принцеса или фея:1

Повечето малки момичета ще се радват да бъдат принцеса за един ден и да се обличат с тиара и красива рокля. Също толкова добро решение е и един приказен костюм с крила.

2. Люлеещ се кон:2

В магазините има доста варианти на люлеещ се кон, а този с мека грива е мечта, присъстваща в  мислите на всяко малко момиче, което обича конете.

3. Приказен замък:3

Всяка фея или принцеса се нуждае от замък.

4.     Колекционерски кукли:4

Защо не я запалите по събиране на порцеланови кукли, на които тя може да се радва до края на живота си. Направете витрина или може да използвате библиотеката, за да покаже тя своята колекция.

5 .Красива  въртележка музикална кутия:B0390158080

Това е прекрасен подарък за малко момиченце, което обича хубавите неща и коне. Има чудесни примери на въртележки онлайн, които могат да се събират.

6. Къща за кукли:5

Къщата за кукли е чудесна играчка, когато едно малко момиченце иска да играе на къща с нейните малки куклички.

7.  Комплект за чаено парти:6

Перфектен подарък за малкото момиче, което обича да играе на семейство с играчките си. Всеки ще има една малка чаша и чиния и малки бисквитки.

8.  Мече:7

Всеки има нужда от специален приятел, който да гушнеш в леглото през нощта и прекрасно пухкаво плюшено мече е съвършено за тази цел.

9. Преса за цветя:8

Това е чудесен подарък за креативно по- голямото момиче, което обича да прави собствени снимки, картини и картички.

10. Бижута като на мама:10

Всяко малко момиченце иска да бъде като мама, така че това е чудесен подарък. На пазар има голяма разнообразие на гривни и колиета от пластмаса, с които тя може да играе.

 

 

 

 

 

Споделяне:

1 Comment. Leave new

Михаела
13.12.2016 16:01

Това могат да харесват децата от 3-4 години.

error

Споделяне: