10 неща, които да носите на всеки международен полет

Коментарите са изключени за 10 неща, които да носите на всеки международен полет

Независимо дали обичате да пътувате много или не, носенето на правилните неща повреме на полет е от съществено значение, особено ако ще имате дълъг полет. Ето десетте неща, които трябва да носите на всеки международен полет.

 1. СлушалкиВ самолетите има силен шум от двигателя. За релаксиращ полет носете със себе си шумоизолиращи слушалки. Ако обаче не искате да инвестирате в най-качествените слушалки, то и обикновени ще свършат работа.
 2.  USB кабелМного нови самолети днес имат USB портове, намиращи се на всяка седалка. Няма да презаредят мобилния ви телефон / таблета много бързо, но ще поддържат батерията. Уверете се, че дължината на кабела ви е достатъчно дълга, за да можете да зареждате мобилния си телефон и да го използвате удобно или за да можете да поставите мобилния телефон в джоба на седалката.
 3. USB батерия

  USB батерията, външна батерия, може да зарежда няколко мобилни устройства. Това е добра идея, ако планирате да гледате филми на мобилното си устройство през целия си полет.

 4. Камера (или вашият телефон)

  Някои хора не използват телефона си за забавление по време на полет, а вместо това го държат в чантата си. Това е голяма грешка, особено ако седнете до прозореца.

 5. Допълнителна завивкаВ самолета е студено, особено през нощта. На някои дълги полети предлагат одеяло, но на някои не го правят. Ако се намирате до прозореца ще ви е по-студено отколкото в зоната на пътеката. Ако сте близо до изходната врата, прозорецът винаги е много по-студен. Не е лошо да сте подготвени.
 6. Възглавничка за изпът

  Ако авиокомпанията ви предлага някакво одеяло, вероятно ще ви предостави и плоска възглавничка от синтетичен памук. Ако искате да ви  е по-комфортни по време на полета донесете любимата си възглавница за пътуване.

 7. Маска за сънНа повечето дълги полети изискват щората на прозореца да не е изцяло спусната, за да може да се вижда пътеката. Ако искате да имате спокойна почивка по време на полет и ако сте от типа човек, който не може да спи на светло, тогава решението е маска за сън.
 8. Химикал

  Някои страни изискват да попълните при пристигане митнически формуляр с основната информация, ако си носите химикал няма да чакате на опашка, за да го попълните.

 9. ПаспортСъщественото нещо, което трябва да носите на всеки международен полет-паспорт.
 10. Резервни дрехи и тоалетни принадлежности в ръчния багаж

  Не е лошо да приготвите в ръчният си багаж основни тоалетни принадлежности и чифт бельо в случай, че багажа ви се загуби или полета ви закъснее.

Споделяне:
error

Споделяне: