Топ 25 филми, които трябва да гледате през 2015 г. – 1 част

Следваща година се очаква серия от филми, които потенциално са отлични или най-малкото, увличащи. Следователно, ние сме съставили списък на 25-те холивудски филми, които най-вероятно ще трябва да видим през 2015 г. Без допълнително да разтягаме локуми , тук са 25-те трябва да се гледат филми на 2015 г.!

1.Kingsman: The Secret Service (13 Февруари, 2015)kingsman_0

Kingsman: Тайните служби си заслужава да се гледа заради таланта както пред, така и зад камерата. Режисьор Матю Вон и дългогодишния му съавтор Джейн Голдман идва следващия проект от тяхното сътрудничество, което включва Stardust, Kick-Ass, и X-Men: First Class.

Въпреки това, има още какво да се види пред феновете ще стои Колин Фърт, той винаги е изглеждал като идеалният избор за, James Bond 007, британски таен агент на име Хари Харт и като необременен от ограниченията за франчайзинг, този филм ще видим добрите стари момчета, като Майкъл Кейн в ролята на „M“  и Самюел Л. Джаксън като злодей. Филма има твърде много потенциал, че ще е срамота да не го гледате.

2. Chappie (6 март 2015)chappie

Ако сте като нашия екип, тогава вие абсолютно обожавате District 9 . Но също така, тогава ще си мноого разочарован от  сценариста / режисьора Нийл Бломкамп, и ще ти е много трудно да забравиш разочароващото клише Elysium . Независимо от това,според нас Чапи е следващата научна фантастика, която трябва да се гледа през март. С участието на Шарлто Копли в главната роля, в Чапи всичко се въртиоколо един робот- робот откраднат от Хю Джакман и израснал в проблемно семейство. Актьорски състав включва също Сигорни Уивър, знак за качество в холивудските научни фантастики и Дев Пател.

3. Fast & Furious 7 (3ти април 2015)fast_and_furious_7_1

В нашия списък от миналата година  Fast & Furious 7 бе един от най-очакваните филми на 2014 г. до трагичната смъртта на Пол Уокър. Сега филма е почит звезда, която ще ни липсва и едно голямо и за служено Ура! към останалата част от бандата.

4.Avengers: Age of Ultron  (1-ви Май 2015)avengers_2_1

Вероятно предопределен да бъде най-големият филм на 2015 г., Avengers: Age of Ultron, с който започва летния кино сезон на 2015 г. с една картина, в която безброй фенове са се взирали с нетърпение месец май 2012 г. .

Когато Ултрон решава да завладее света и да убие всички ни Джош Уедън ( сценарист и режисьор) обещава, че е има апокалиптичен привкус, а всички герои са тествани по ужасен и дълбок начин. Също така, в ролите са едни от най- големите звезди на екрана през последните години.

5.Mad Max: Fury Road (15 Май, 2015)mad_max_fury_road_23

Много дълго време чакахме Max Rockatansky да се появи на големия екран отново. Дори главната звезда се е променила от Мел Гибсън към далеч предпочитания от бокс офисите Том Харди, който е на крачка да се превърне в холивудска знаменитост голяма почти колкото вече впечатляващата гама от таланти, които се намират там. Джордж Милър се е завърнал и още веднъж доказва,че никой не може да открие красотата в път, намиращ се в безплодна пустош, както той може.

6.Tomorrowland (22 май 2015 г.)

 

tomorrowland_0

Всички тайни на Брад Бърд ( режисьор) за предстоящия Tomorrowland , който първоначално бе насрочени да излезе през 2014, са все още добре пазени. Директорът на Incredibles, Рататуй, и Мисията: Невъзможна – Режим Фантом се завръща на големия екран с един филм, в който той е съавтор. В приключение на научната фантастика, което ни превежда през времето и реалността, Джордж Клуни и Брит Робъртсън пътуват до друга ниво на съществуване известно просто като „Tomorrowland.“ Там техните действия могат да имат пряко въздействие върху света около тях. Състава включва и Хю Лори, Катрин Хан, и Джуди Гриър. Обвит в мистерия, Tomorrowland обещава да има много изненади.

7.Jurassic World (12 юни 2015 г.)jurassic_world_2

Завръщанията са трудна работа като цяло. По същество завръщането или т.нар. ребуутс се опитват да възвърнат тръпката от доказан класически филм с няколко от оригиналните елементи и в същото време трябва да се харесат на старите фенове, докато набират нови. Умножете това предизвикателство по хиляда, когато се опитват да върнат величието и радостта от класиката на Стивън Спилбърг от 1993 Jurassic Park . Но все още има основание да бъдем оптимисти след като Спилбърг е изпълнителен продуцент на кредитирането. Като за начало, Колин Тревороу е изключително обещаващ режисьор . На второ място,действието се развива на Isla Nublar (острова от първия филм), който се превърна в успешен тематичен парк.

Споделяне:

1 Comment. Leave new

Топ 25 филми, които трябва да гледате през 2015 г. – 3 част
16.01.2015 15:10

[…] вече, имате 25 филми, които трябва да гледате през 2015 г. Дали сме пропуснали […]

error

Споделяне: