Топ 5 на енергийните напитки в света

Коментарите са изключени за Топ 5 на енергийните напитки в света

Енергийна напитка е един вид напитка, съдържаща главно кофеин. Когато някой се чувства уморен и иска да работи повече, просто приема енергийна напитка и да се чувства по-добре. Ако някой е изтощен след работа или учи, или поради продължителни упражнения, причината за това е, че те няма повече енергия или потенциал, за този вид причини много енергийни напитки са на разположение на пазара.

1: Red Bull енергийна напитка:

Red_bull_1

Red Bull е на върха на списъка, това е най-най-известната и здравословна енергийни напитки в света. Вкусът на енергийна напитка първоначално е горчиво-сладък цитрусов аромат и вкус, след това става по-леко горчив вкус бързо. Red Bull има изкуствени съставки, заедно с кофеин, енергийни добавки, захар и витамин В комплекса се допълва и от захар, която ви дава допълнителна енергия.

2: Rockstar Energy Drinks:images

Rockstar е втората по известност марка, която е била продадена след Red Bull в САЩ и се е присъединила към пазара през 2001 година. Rockstar има компоненти като бял трън, женшен, гуарана, гинко, което води до стимулиране на енергийното ниво. Rockstar има три варианта на кафе версии, една алкохолна и са в три различни размера. Оригиналният вкус на Rockstar е подобен на газирани захарен памук, докато всички останали вкусове са твърде сладки на вкус. Rockstar се продават в повече от 30 страни и се предлагат в 12 различни аромати, които я правят по-популярна сред младото поколение.

3: Monster Energy Drink:images-1

В съставките на напитката са гуарана, глюкоза и кофеин, тя също така съдържа витамин Б комплекс. Неговата миризма и вкус, са по-силни като се сравни с другите енергийни напитки. Началният вкус на енергийна напитка Monster е подобен на вкуса на медицина, но по-късната версия на тази енергийна напитка е много по-добра сега на вкус е като газиран сладък цитрусов аромат.

4: Xyience Xenergy Energy Drink:download

В Лас Вегас през 2004 е създадена Xyience, Невада като компания за спорт и услуги поддържащи спорта, която по-късно през 2006 г. стартира своята енергийна напитка с името XENERGY. Xyience XENERGY сега е разпространена енергийна напитка със 100% натурален цвят и има страхотен вкус. Няма никаква захар, поради това все още няма големи странични ефекти, съдържа B комплекс витамини, осигуряващи дълготрайна енергия за клиентите, което е малко по-малко в сравнение с други основни напитки.

5: Crunk Energy Drink:download-1

Crunk съдържа сок от нар, витамини В комплекс, високо фруктозен царевичен сироп и натурални билки. Тези съставки могат да стимулира вашето енергийно ниво до 3 часа, той не просто ви осигурява енергия, но също така предоставя подкрепа на имунната система.

Споделяне:
error

Споделяне: