Топ 25 филми, които трябва да гледате през 2015 г. – 2 част

8. Entourage (12 Юни 2015)entourage_1

Да, момчетата най-накрая се завърнаха в дълго обещаваната  голяма  екрана прожекция на Антураж и всичко, което можем да кажем е „страхотно да те видя отново, Ари.“ О, разбира се, също така е хубаво да го прегърне видим Вини Чейс, Търтъл и Джони Драма. Антураж е добре дошъл филм , тъй като тя трябва да подобри лошия край на последния сезон.

9.Inside Out (19 Юни 2015 г.)inside_out_0

Чувстваме се зле, че трябва да признаем истината: най-скорошния филм на Pixar ще излезе след половин година. Въпреки това, за тези, които се страхуват, че Pixar е загубил своята амбиция,  Inside Out е  дава предпоставки, че ще бъде един от най- добрите холивудски анимационни филми от много години насам. Режисьор е един от най- добрите в мозъчния тръст на Pixar, Peter Docter ( Monsters Inc .,  писател на  Toy Story 2, Wall-E, Up ), сценарист е Майкъл Арндт          ( Toy Story 3,The Hunger Games: Catching Fire ),  Inside Out залага на най-малкото, най-объркващо място, което можем да си представим: мозъка на едно малко момиче.

Когато Райли е принуден да се премести от Минесота в Сан Франциско, експлозия от нови емоции  кипящи в съзнанието й засягат всяко едно действие, което тя прави. Те включват емоциите: Гняв (Lewis Black), Страх (Bill Hader), Отвращение (Mindy Kaling), Тъга (Phyllis Smith), и Наслада (Amy Poehler). Приказка, която буквално ще се проведе на бойно поле на ума на детето, следващия проект Pixar амбициозно има за цел да обясни от нова гледна точка защо емоциите на хората ги карат да действат по определен начин.

10.Terminator: Genisys (01 юли 2015)terminator_101

Terminator: Genisys, освен че е най-лошия кошмар за проверка на правописа на редактора, може много добре да бъде първият Терминатор филма от 1991 г., който си струва да гледате. Като за начало, това рестартиране / квази-продължение, много мъдро подбра от Jason Clarke като Джон Конър, спасителят на цялото човечество Jai Courtney като новия Кайл Рийс. Но най-интересно е Matt Smith в мистериозна роля, която все още не е разкрита.

И за да помогнем в избора Ви Алън Тейлър е режисьор на филма. Доказал се като доста способен в миналото за работа с големи ансамбли добре, независимо дали става дума за Boardwalk Empire,  Game of Thrones или Thor: The Dark World.

11.Ant-Man (17 юли 2015)ant-man_8

И един от най-очакваните летни филми на 2015 г. е също вече голямо разочарование. Защото без значение как ще погледнете, но факта, че не получаваме  Ant-Man на Едгар Райт ще бъде вечен срам за авторите си, да не говорим за седемте години на планиране. И все пак филма на Marvel Studios за следващата година не може да се отрече, че ще бъде любопитен.

Филма включва Пол Ръд, Майкъл Дъглас и Кори Стол, тази картина все още има достатъчно талант на борда, за да поддържат пламъка на надеждата за филма жив .Marvel Studios току-що направи филм за говореща миеща мечка и ходещо дърво, който стана най-големия хит на лятото. Така, че можем да очакваме изненади.

12. Pan (17 юли, 2015)pan

Освен Батман срещу Супермен, Пан е най-новия екшън приказка филм, който остава любима класика на деца и който се пише за блокбъстър. Тази формула обаче не веднъж е била пълна с разочарования в миналото като Snow White and the Huntsman. Въпреки това Пан на  Warner Brothers изглежда като филм, който би могъл да наруши матрицата.

Джо Райт (режисьор) е направил серия от разнообразни, великолепни драми в миналото било то за големи романтици като Гордост и предразсъдъци и Единение или кръвави като Хана .  Хю Джакман играе злодея Черната брада.

13.Black Mass (18 Сеп 2015 г.)black_mass

Уайти Бълджър е един от най-обсъжданите гангстери за последния четвърт век. Шефът на престъпността в Бостън, който се оказа плъх на ФБР- докато федералните  не опитаха да унищожат техния гризач- е вдъхновението на големия екран The Departed to The Town.

Сега, Холивуд иска да се върне към този отровен свят и ние се надяваме, че това ще е шанса за Джони Деп, от който се нуждае както артистично, така и професионално. Деп, играе Бълджър от гангстера до беглеца. Филмът е базиран на книгата на Дик Лер и е режисиран от Скот Купър.

14.Crimson Peak (16 октомври 2015)crimson_peak

Гилермо дел Торо най-накрая режисира филм на ужасите отново. Това наистина трябва да бъде достатъчно, за да има вашето внимание. Историята на една тъмна и мистериозна нова съпруга с опасно минало, Crimson Peak – вероятно ще бъде много по-буквална от името си, за млада харизматична авторка Едит Кушинг (Миа Вашиковска) откриваща истината скрита от новия си съпруг, сър Томас Шарп (Tom Hiddleston). Джесика Частейн също е сред звездите в това пътуване през мъглата.

 

Споделяне:

1 Comment. Leave new

Топ 25 филми, които трябва да гледате през 2015 г. – 3 част
16.01.2015 15:14

[…] вече, имате 25 филми, които трябва да гледате през 2015 г. Дали сме пропуснали нещо много по-важно? Споделете в […]

error

Споделяне: