Топ 10 страните, в които искате да живеете

Коментарите са изключени за Топ 10 страните, в които искате да живеете

Новините постоянно се фокусира върху негативното, идеята да скочите на първия самолет става все  по-привлекателна. Избягайте от рутината, от шумния град и стресиращата работата. Намерете ново място да живеете един по-добър и по-спокоен на живо! Вижте най- добрите 10 места за живеене в целия свят и ги сравнете с вашата страна.

1. ИсландияCountries_to_live_01

Исландия все още няма конфликти с други народи, а процента на престъпление в страната е 0%. За да направим нещата още по-добре, тяхната алтернативна енергийна политика е световен лидер и лесния достъп до Северното сияние прави тази област едно прекрасно място за живеене.

2. ДанияCountries_to_live_02

Дания има репутацията на едно от най-безопасните места за живеене в света. Много семейства търсят дом в Дания поради тяхната активна програма в грижа за децата и най-ниската ставка на детската нищета в световен мащаб.

3. НорвегияCountries_to_live_03

Норвегия е известна с някои от най-добрите образователни системи, като същевременно предлага изобилие от богатство и безопасността на жителите си. Със своята висока културна и религиозна търпимост ще имате идеалното място за отглеждане на семейство.

4. АвстралияCountries_to_live_04

В Австралия наскоро се наблюдава икономически бум, което го прави идеален избор за новодошлите. Тази страна има силно и обещаващо бъдеще, поради големия си запас от пари в брой, природните ресурси и все по намаляваща престъпност.

5. Нова ЗеландияCountries_to_live_05

Красотата на Нова Зеландия е неоспорима. Тази страна едно от най-красивите места на земята и планините, плажове и горите предлагат изобилие от разнообразие. Съчетайте това с ръководството на Нова Зеландия в областта на правата на човека и сте намерили чудесно място за живеене.

6. ФинландияCountries_to_live_06

Финландия има едно от най-ниските нива на външни конфликти. Въпреки че много хора пренебрегват Финландия, защото има репутацията на много студена държава, хора, които са се преместили да живеят тук отбелязват, че това е една от най-дружелюбните страните, които някога са посещавали. Училищата и политическата сцена също са невероятно прогресивни, което го прави чудесен избор за тези, които имат семейство.

7. ИрландияCountries_to_live_07

Ирландия е по-известна като едно от най-дружелюбните страни на земята. Тази страна също предлага изобилие от забавления за тези, които живеят в нея, в една безопасна среда.

8. АвстрияCountries_to_live_08

Австрия е възприемана основно като туристическа дестинация, благодарение на своята красота и се асоциира с музикална история. Въпреки това, лесното предвижване и място в топ десет на най-сигурните страни в света я прави този чудесен избор за тези, които биха искали да се преместят и за постоянно.

9. ШвецияCountries_to_live_09

Швеция е известна като много спокойна страна, която същевременно предлага изобилие от удобства за тези, които живеят там. Всяка година се появява в списъците за най-добрите места, за да живеене.

10. ТувалуCountries_to_live_10

Много хора никога не са чували за тази малка островна държава, сгушена между Австралия и Хаваи, но си струва да се опознае. Не само, че е удивително красиво, но има репутацията на една от най-сигурните страни в света. Това е идеално място за пенсиониране.

Споделяне:
error

Споделяне: