Топ 10 острова в света

Коментарите са изключени за Топ 10 острова в света

Островът е малко място състоящо се от слънце и континентална земя, което е заобиколено от вода. Има два вида на острови- океански и континентални. Континенталните острови са тези, които са свързани към човечеството, докато океанските острови се появяват от вулкани на дъното на океана. Един остров може да бъде описан като такъв, въпреки наличието на изкуствена земя- мост. Островът е много красиво място, което увеличава значението и красотата на всяка страна. И са много привлекателно място за туристите. Затова направихме списък на най-добрите острови на света. Ето го и него:

1: Нантъкет:nantucketspring1

Нантъкет е остров на Съединените щати на 48 Км южно от Масачузетс. Нантъкет е туристически и лятна колония. През летните месеци населението му е около 50 000 се увеличава поради туристи и сезонни жители.Това е едно много красиво и уникално място за посещение.

2: Островите Сили:Острова-Силли

Островите Сили са архипелаг в Атлантическия океан, на 45 км югозападно от Ландс Енд, Англия. Пет от островите са населени, а още стотици островчета и скали част от островите пазят своята флора и фауна непокътната.

3: Кауай, Хавай:kauai-island-1

Кауай е малко парче от рая. Той се слави като по-безгрижен от неговите Хавайските колеги. Посетителят със сигурност ще намери някое приключение. Това е наистина страхотно място за посещение. Трябва да се насладите на това райско кътче.

4: Киауа Айлънд, Южна Каролина:kiawah-island-golf-kiawah

Това е зашеметяващ райски остров и основно място за почивка далеч от всички забързани дейности на мейнстрийм Америка. Това е едно чудесно място, което трябва да се посети и да се наслаждавате на природата.

5: Бора Бора:bora-bora

Бора Бора е точно като Рая на земята. Бора Бора е много впечатляващо място, разположено на около 230 км северозападно от Папеете, обграден от вода и бариерен риф. Бора Бора е най-важната международна туристическа дестинация. Той е добре известен със своите аква-ориентирани луксозни курорти.

6: Оаху:oahu-hawaii-best-pictures

Оаху е известен още като „място за събиране“. Той е третият по големина от Хавайските острови. Има обща площ около 596.7 квадратни мили, което го прави 20 -ия по големина остров в САЩ, това е наистина един много красив остров.

7:Ко Самуи:nangyuan-island1

Ко Самуи е остров в Тайланд. Той се намира в близост до континенталната част на град Сурат Тани. Ко Самуи е вторият по големина остров на Тайланд след Пукет. Площта му е около 228.7  кв. км, с население от над 63 000 и годишен туристически поток от 1,5 милиона. Има много природни ресурси, бели пясъчни плажове, кокосови дървета и коралови рифове.

8: Мауи:maui_1

Мауи е вторият по големина остров на Хавайските острови при големина от 727.2 квадратни мили е 17 -ти по големина остров на САЩ. Това е наистина дар от природата, който трябва да се посети.

 9: Хавай:

717

Хавай е най-големият остров на САЩ. Той също така се нарича Големият остров. Хиляди души са посетили тази красива земя в своите професии. Този остров се счита част от рая.

10: Таити:tahiti-1024x668

Таити е най-големият остров в наветрената групата на Френска Полинезия, разположен в архипелага на островното общество в южната част на Тихия океан. Това е много красив и привлекателен остров.

 

Споделяне:
error

Споделяне: