Топ 10 на най-популярните анимационни герои на всички времена

Коментарите са изключени за Топ 10 на най-популярните анимационни герои на всички времена

Анимационните герои са обичани от хората от всички възрасти. От пакостливи и забавни герои, които бяха въведени от Disney в анимационните филми, има редица анимационни герои, които са залавят въображението на децата в цялата история, без значение къде по света се намират те. По-долу е даден списък на топ 10 на най-известните и популярни анимационни герои на всички времена, които ще живеят вечно в съзнанието на хората.

Mickey Mouse / Мики Маус14-276x300

Мики Маус е най-популярният и известен комикс герой в света, който е въведена от Walt Disney през 1928 г. Оттогава е бил анимационен герой в много филми, които забавляват децата.

Bugs Bunny / Бъгс Бъни24

Бъгс Бъни е вторият най- обичан анимационен герой в света, който е създаден от Уорнър Брос и прави своя дебют през 1938 г. Този забавен анимационен герой е станал толкова популярен сред хората, че сега се е превърнал в културна икона.

Tom and Jerry / Том и Джери34

Том и Джери са на третото място, тъй като те са еднакво обичани от деца и възрастни по целия свят. Тези герои са създадени от Уилям Хана и Джоузеф Барбара и правят първата си поява на екран през 1940 г. Тези символи са научили на много уроци децата, освен че им предоставят и много забавление.

Scooby Doo / Скуби Ду44

Скуби Ду е четвъртия в този списък на най-популярните анимационни герои на всички времена. Това палаво и леко страхливо анимационно куче е измислено от аниматорите Кен Спиърс и Joe Ruby през 1969. Скуби Ду е доста популярен сред хората и в момента и има много фенове сред децата.

Homer Simpson / Хоумър Симпсън54

Хоумър Симпсън е петият най-популярен анимационен герой в този списък. Той е част от хитовия анимационен сериал The Simpsons и е носител на много награди през годините. Героят на Хоумър Симпсън е обичан най-вече от възрастни, тъй като показва повече от техните навици.

Superman / Супермен3197060-5585061837-super

Супермен е супергерой, който е въведен от DC Comics през 1938 г. и е на шесто място в този списък. Този анимационен и филмов герой се появява в много анимационни и холивудски филми и се превърна в истинско вдъхновение за много малки деца.

The Flintstones /Семейство Флинтстоун302826_640px

 

Семейство Флинтстоун е американската телевизионна комедия , която се излъчва от 30 септември 1960. Продуциран от Hanna-Barbera.

Batman / Батман4058802-6025115082-31152

Батман е друг герой от DC Comics и е под номер осем в списъка на най-популярните анимационни герои на всички времена. Този анимационен герой прави своя дебют през 1939 г. и оттогава се появява в много анимационни и холивудски филми. Подобно на Супермен, Батман също се счита за герой от много малки деца.

SpongeBob SquarePants / Спондж Боб32b75704ed0


Спондж Боб квадратни гащи е американски анимационен сериал , създаден от морския биолог и аниматор Stephen Hillenburg . Сериалът проследява приключенията и усилията на главния герой и различните му приятели в измислен подводен град. Официалната премиера е на 17 юли 1999 г.

Pikachu / Пикачу104

Пикачу е номер десет в най-популярните анимационни герои на всички времена. Този анимационен герой е част от много популярния анимационен сериал Покемон, който е обичан от хората от години.

Споделяне:
error

Споделяне: