Страхотни подаръци за младоженци

Коментарите са изключени за Страхотни подаръци за младоженци

Красиви и практични подаръци, които младоженците наистина ще използват.

1.Органични калъфки за възглавници с послания – внимателен и практичен сватбен подарък, който не е необходимо да бъде скъп, може да го използвате и като допълнение към основен подарък или ако ще подарявате плик с пари.

2. Поръчкови етикети за свещи в буркан – изберете аромат и дизайн, който ще се хареса на младоженците, повярвайте ни ще бъдат трогнати от жеста.

3. Одеяло за пикник с техните инициали –  одеяло за пикник можете да намерите във всеки един магазин, а за инициалите ще Ви трябва просто бродерия.

4. Кафемашина Nespresso VertuoLine – за да пресъздадат италиански меден месец, прекаран в уюта на своя дом. 

5. Мини фурна за пица – тайната на вкусната пица се крие в тестото. Можете да постигнете този автентичен италиански вкус с мини фурна за пица.

6. Дъски за рязане от естествено дърво – изберете такива с красива форма, които ще красят стената, но ще се ползват и дълго време.

7. Персонализирано буре за уиски –  перфектен подарък за двойка, която харесва уиски. 

8. Кошница за пикник за двама – в допълнение към одеялото за пикник, можете да им подарите и кошница за пикник за двама.

9.  Комплект за вино – много подходящ ако младоженците са любители на вино. Обикновено комплектите включват тирбушон, аератор, вакумна помна и тапа за нея и наливник, и стопер за вино.

10. Персонализирана изтривалка – забавно и оригинално килимче за врата или т.нар. изтривалка е перфектен подарък, с който ще развеселите младоженците.

 

Споделяне:
error

Споделяне: