Подаръци за всеки повод

Коментарите са изключени за Подаръци за всеки повод

С тези идеи за подаръци ще улесним както както вас самите, така и джобът ви. 🙂

1. Персонализиран календар за бюроdesk-calendar-2

Идеалният подарък за ??колега или любим човек е винаги необходимия  календар за бюро. Но не обикновен, скучни черно-бял вариант, а страници пълни с забавни изображения и снимки с всеки нов месец.

2.Персонализирана възглавницаЛуксозна възглавничка със снимки+ дизайн.

Нищо не е по-хубаво от подарък, който е личен. Ако не разполагате с време, за да направите от любимите бисквити или сладки на приятеля си трогнете го с персонализирана възглавница, която ще може да използва през цялата година. Помислете за нещо оригинално като добавяне на думи обичам те, любима песен или заглавие на книга, или просто сърце с инициалите ви.

3. Свещ с инициалиunder50gifts-personalizedcandle
Казвали сме ги преди и ще го кажем отново: Няма нищо по специално от персонализирания подарък. Всяка домакиня би искала да добави празнична атмосфера в дома си и какъв по- добър начин от свещи с инициалите не семейството и.

4. Кожен калъф за смартфонunder50gifts-iphonecase

Мъжете могат да бъдат доста трудни от към купуване на подаръци, които да им харесат, но нищо не може да бъде  по-мъжествено от този кожен калъф за телефон. Този калъф е с изкуствен велур отвътре, за да запази телефона защитена за години напред.

5. Дървена рамка за снимка или картинаunder50gifts-woodframes

Всеки обича да показва любимите си снимки в дома се (семейни, домашни любимци, ваканции … списъкът продължава). Една елегантна дървена рамка с никелирани ъгли добавя лек винтидж стил на всеки интериор.

6. Подпори за книгиunder50gifts-bookends

Бухалите са навсякъде в домашния декор на модните списания. Тези стилни подпори за книги са възхитителен микс от ретро и модерен стил, които предизвикват спомени от класическите дървесни приказки.

 

Споделяне:
error

Споделяне: