Подарък за празник- вино

Коментарите са изключени за Подарък за празник- вино

Даването на вино като подарък може да изглежда клише, но трябва да се разграничите от тази идея. Това е мисълта, която трябва да ви мине през главата, когато купувате вино за подарък: Помислете за личността на получателя, начин на живот, интереси, хранителни предпочитания, дестинации за почивка, това е важното при избора на добра бутилка.

За вашия специален човек
Когато се дава вино на значителен за вас човек, отделете време да помислите за това, каква история искате
да каже вашия подарък . Може би това е реколта от годината, в която се срещнахте, грозде от любимата дестинация за пътуване или винарна, нещо смислено за двама ви. Бутилка шампанско, Мерло или Шардоне винаги прави една романтична вечер съвършена.

За вашия шеф
Виното е чудесен подарък за шефа ви, защото може да бъде личен – но не прекалено. Разберете какво шефът ви обича да пие. Шардоне или хубаво плътно червено вино винаги прави добро впечатление.

За сватовете ви
Ако си мислите какво да купите на сватовете, не може да сбъркате с бутилка вино. Заинтригувайте ги с бутилка от известна винарна. Ако всичко друго се провали, опитайте италианско вино или Ice wine, което ще направи щедро впечатление и един незабравим подарък.

За домакина на партито
Знаете ли някой, който обича да се забавлява? Изберете уникален и вълнуващ сорт, който ще се хареса на компанията. Gruner Veltliner, Viognier and Torrontes ще си паснат добре с мезета и зелени салати. Траминер, Beaujolais, Baco Noir или Amarone са идеални за вечерни партита.

Споделяне:
error

Споделяне: