Пет чудесни джаджи за офис

Коментарите са изключени за Пет чудесни джаджи за офис

Разхвърленото работно пространство може да доведе до отклоняване на вниманието и чувство на неудовлетвореност. С тези панелни елементи за организиране, офиса ще бъде на светлинни години от безпорядъка.

ПРОБЛЕМ: Всички снимки и файлове на Вашия десктоп карат компютъра да се движи с темпото на охлюв.
РЕШЕНИЕ: Прехвърлите всички изображения и медийни файлове на външен хард диск.1290830_1376904947_image1-5e2f3

ПРОБЛЕМ: Нуждаете се от множество USB портове.
РЕШЕНИЕ: На пазара има много USB хъбове, които не се набиват на очи и са подходящи и за офис среда.amkettes-turbo-4-port

ПРОБЛЕМ: Вградения говорител на компютъра Ви не възпроизвежда музиката силно или пък добре, но бюрото ви е прекалено малко за тонколони.
РЕШЕНИЕ: Вземете си USB MP3 плеър има ги в наистина много компактни варианти, като този на картинката е дори и с часовник, и будилник.CR_400

ПРОБЛЕМ: С цел да се транспортира голямо количество данни, трябва да се закупят множество USB флашки и често забравяте къде са.
РЕШЕНИЕ: Малък преносим твърд диск с много място за съхранение на данни. Има толкова малки като размери, че могат да се поберат в задния Ви джоб или в чантата Ви.wd-passport-essential-usb-hard-driveПРОБЛЕМ: папки, листи, списания, каталози, всички те заемат ценно пространство на бюрото?
РЕШЕНИЕ: Съхранявайте си ги вертикално- този организатор за стена поддържа всичко в ред.410NgEVJ60L

Споделяне:
error

Споделяне: