Общи условия

Home Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1.Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между Ромит ЕООД със седалище гр. Балчик, ул. Чайка 2 /собственик на интернет магазин www.sassnimka.com/ от една страна и потребителите на електронен магазин  www.sassnimka.com  /наричан за краткост Сайт/.Тези условия обвързват всички потребители.С избирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на http:// www.sassnimka.com / /с изключение на линка към настоящите Общи условия/, потребителят се съгласява, приема и се задължава да спазва тези Общи условия.

2.По време на регистрация, с отбелязване в полето „приемам Общите условия“,потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и декларира,че е запознат и приема общите условия.

3.Поръчки чрез сайта  http:// www.sassnimka.com / се приемат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

4.За да закупите стока от нашия Сайт, Вие трябва:

4.1.Да имате постоянен адрес в България;

4.2.Да сте попълнили вярно електронната регистрационна форма;

4.3.Да сте се съгласили с настоящите Общи правила и условия;

4.4.Да посочите точен и валиден телефонен номер и адрес за доставка;

4.5.Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката.

5.Магазин Sassnimka.com може да поиска допълнително потвърждение,включително по телефон ,електронна поща. В случай,че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление.

6.Магазин Sassnimka.com си запазва правото да откаже потвърждаване, на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличните количества или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.

7.След извършване на поръчката ще получите дизайн на желания от Вас продукт за потвърждение на посочен от Вас електронен адрес. След одобрението на дизайна от Ваша страна заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение от страна на Ромит ЕООД. В случай на невъзможност за изпълнение на част от поръчката или цялата поръчка, ще получите допълнителен имейл или обаждане на посочения телефон.

8.Одобреният начин за плащане на покупките от Сайта е в брой при получаване от офисите ни или чрез наложен платеж, като всички цени са крайни, с начислен ДДС и в български лева. Всички доставки в границите на България се доставят чрез куриерска фирма Рапидо.

  • При поръчка до 59.99 лв. – доставката е за сметка на клиента.
  • При поръчка над 60.00 лв – доставката е за сметка на online магазина / извън промоция, определяща други условия за доставка/ .

9.Условията, описани на фактурата, предоставена на потребителя при получаване на поръчаните продукти, поръчани от sassimka.com, заедно с настоящите общи условия, представляват пълна регулация на договорните отношения на двете страни, освен в случаите когато потребителят е подписал отделен договор за покупко- продажба с Ромит ЕООД.

10.Ромит ЕООД запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени.Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

11.Всички наши продукти са изработени по поръчка, персонализирани според Вашите желания и се изработват с изрично потвърждение от Ваша страна поради тази причина според  чл.57 т.3 от ЗЗП  те не могат да бъдат върнати.

12. Потребителят може да се откаже от своята поръчката в случай, че изработка му все още не започнала. Ако процеса на изработка е вече започнал или ако вече сте получили своята поръчка, то тя не може да бъде отказана. Отказът на поръчка може да стане единствено и само в писмен вид чрез изпращаме на имейл на: porychki@sassnimka.com

13.Информацията,събрана от Ромит ЕООД  при използването на Сайта ще се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. Ромит ЕООД  няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на посетителя. Ние не отдаваме, продаваме или по друг начин разпространяваме вашите лични данни на трети страни по никакъв повод, освен когато това не  е наложено по силата на закон или съдебна заповед.

14.Ромит ЕООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време да променя, добавя или заличава части от Общите условия. Ваша е отговорността да проверявате тези Общи условия във всеки един момент преди да използвате Сайта. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Общи условия. С настоящото Вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Общите условия, приложими до публикуването на изменените Общи условия, а след това в съответствие с тези изменени Общи условия. В зависимост от изпълнението на тези общи условия и всякакви техни модификации, Ромит ЕООД предоставя на Вас /“крайния потребител“  /лично, неизключително, непрехвърляемо, неподлежащо на сублицензиране право да влизате в и да използвате Сайта. Поръчвайки продукти от магазина на Ромит ЕООД /както онлайн, така и по друг начин/ или приемайки доставката на такива продукти, описани във фактурата, клиентът се съгласява да бъде обвързан с и приема тези Общи условия. Ромит ЕООД си запазва правото да променя тези условия без предизвестие по всяко време и единствено по собствено усмотрение.

15.Ромит ЕООД  не носи отговорност за сайтове и тяхното съдържание, които не са част от сайта http://www.sassnimka.com/ . Ромит ЕООД не се ангажира да преследва всеки сайт, към който има връзка за незаконно съдържание на авторски права, порногрофия, расизъм и всякакви други действия, забранени от законите на Република България. В случай,че потребител е забелязал подобни нарушения, се задължава да извести за тях администраторите на сайта, за да бъде отстранен линка към сайта нарушител.

16.Отговорности

16.1.Ромит ЕООД не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която се съдържа в Сайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на Сайта; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в Сайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в Сайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива.

16.2.Ромит ЕООД не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържаща се в сайтовете, към които има препратки.

16.3. Ромит ЕООД  не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта.

16.4. Ромит ЕООД  не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до домейна www.sassnimka.com.

16.5. Ромит ЕООД  не носи отговорност за изчерпване на складовите наличности.

16.6. Ромит ЕООД  не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя.

16.7. Ромит ЕООД  не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причина извън контрола на фирмата.

17. Продажбата на продукта се регламентира от законите на Република България.

18. Интернет магазин www.sassnimka.com си запазва правото да използва всеки създаден от нас продукт, както и неговите снимки с търговска и рекламна цел.

http://www.mi.government.bg/bg/library/zakon-za-elektronnata-targoviya-3-c25-m258-2.html

https://www.kzp.bg/zakoni-i-reglamenti

error

Споделяне: