Най-съблазнителните парфюми за мъже

Коментарите са изключени за Най-съблазнителните парфюми за мъже

Красотата не се крие във външния вид добрия парфюм също е от значение. Предимно, когато говорим за аромати първото нещо, което изкача в нашия ум е парфюм за жени. Мъжете са много селективни за техните аромати и парфюми, те също са много привлекателни и сексиАко искате вашата половинка да е съблазнителна тук сме направили списък на най-съблазнителните мъжки парфюм. Някои от имената са може да са стари, но все още са много популярни.

1: Eternity от Calvin Klein:nd.258

Един от най-добрите парфюми от 1990 г., но все още е много популярен. Това е парфюм, който както мъжете, така и жените никога не биха били в състояние да забравят. Eternity от Calvin Klein е най-любимия аромат. Този Свети Валентин може да бъде най-добрият подарък за вашия партньор.

2: Bvlgari Bvlgari Aqva Pour Homme:bvlgari-aqua-pour-homme

Aqva Pour Homme е с много уникална смесица от миризми, подобни на свежия морски въздух, без класическите сладки нотки, които се добавят към мъжките парфюми.

3: Angel Men Pure Malt Cologne от Thierry Mugler:full_size

Ако искате да оставите впечатление трябва да имате парфюм на Theirry Mugler . Тези, които харесват пикантни миризми, без сладка следа трябва да го имат. Това е чисто мъжко ухание. За коктейли или друго събитие това е най-добрият избор.

4: One Million за мъже от Paco Rabanne:1 million-480-0

Този парфюм първо бе пуснат за жени, след големия успех стартира и  мъжката версия.Това е привлекателен аромат, който е подходящ за партита, всеки ден и специални поводи.

5: JOOP! от Joop:Joop Homme Wild Joop

JOOP е добре познат аромат от дизайнерската къща на JOOP. Това е любим аромат, защото има екзотична нотка и дълготраен аромат. 

Споделяне:
error

Споделяне: