Най- странните къщи в света

Коментарите са изключени за Най- странните къщи в света

Всеки иска неговата къщата да бъде различна или странна в сравнение на останалите.Къщите, които ще видите са една малка шепа от страните и интересни къщи по света, но за сметка на това са най-странните. Някои от тях са красиви и луксозни, други честно казано не чак толкова, но щом собствениците си ги харесват такива на нас ни остава само да ви ги покажем.

1: Къща- листо:download-52

Покривът на тази невероятна къща изглежда като огромно цвете с шест венчелистчета, всяко от които обхваща разнообразна част от дома. Поточе проправя своя път през цялата къща преди да завърши като малък басейн, зареден с риба и растения в градината. В центъра на тази къща, за да бъде просторна няма коридори, за да се усеща полъха на  плажните ветрове през цялото време.

download-53Leaf-House-Modern-Design-by-Mareines+Patalano-Architects06

2: Наутилус:gfbcf

Тази невероятна във формата на мида къща беше завършена през 2006 година. Каменната стълбата  по протежение на растителността води до вратата, която прелива в стъклописа на фасадата. Вътрешността на къщата е пълна с растения и малки дървета. Това е невероятна и наистина уникална къща, с всеки поглед тази къща е все по- уникална.kiopol ioiuyttr

3: Къща- гъба:nbvccx

Това беше къщата и студиото на Тери Браун, архитект, който почина през 2008 година. Браун е професор по структурен дизайн, планиране и изкуство, построена е между 1992 и 2006 г.,водейки ученици понякога, за да помагат с идеи за проекта. Интериора на тази къща е украсен с ъглови шкафове и колоритни скални стени.Невероятният дизайн не свършва с предната врата.

3331-erie-ave-cincinnati-oh-e1335372966502 bvcxffr

4: Замък от балончета:nbvg

Тази композиция се намира на югозападния бряг на Франция. Няма остри ъгли или преки линии в този странен дизайн. Къщата комбинира вътрешния интериор с външната среда,чрез палмови дървета и водопад.bvcf

olkhg

Споделяне:
error

Споделяне: