Най-скъпите мобилни телефони в света

Коментарите са изключени за Най-скъпите мобилни телефони в света

Мобилния телефон вече е основна необходимост на нашето ежедневие. Мобилните телефони са широко вариращи от най-евтините телефони в света до най-скъпия мобилен телефон в света.  Мобилният телефон е не само необходимост в днешно време, но хората го използват, за да покажат и статута си. Затова направихме списък на най-скъпите мобилни телефони в света.

1: Diamond Rose iPhone 4:1-iPhone-4-Diamond-Rose-Edition

Diamond Rose iPhone е най-скъпият телефон в света към днешна дата от Stuart Hughes. Той има 32 GB памет с цена от около 8.00 милиона щатски долара. Панела на телефона е приготвено от роза и само около 500 индивидуални перфектни диаманти, които общо са над 100 карата. Гърба е също от розово злато и разполага с отличителните знаци на Apple- цялата украсена с 53 допълнителни диаманти, също така бутона отпред е от платина с 8 каратови перфектни диаманти в центъра.

2: Supreme Goldstriker iPhone 3G:

Goldstriker-iPhone-3GS-Supreme1

Вариант на iPhone от Apple,Supreme iPhone 3G е вторият най-скъп мобилен телефон в света. Неговата памет е 32 GB и цената му е $ 3.2 милиона. Supreme Goldstriker iPhone 3GS разполага с покритие, направено от 271 грама солидно 22 каратово злато и екран с 53 на брой 1-каратови диаманти. Бутонът за за навигацията е покрит с един рядък 7,1 каратов диамант. 

3: iPhone 3G King’s Button:Alloison_Apple_iPhone_3G_Diamond_King_Button_Luxurious_Smartphone_Front_Left_Full_Body_Dandy_Gadget_Cellphones

Третия най-скъп мобилен телефон в света все още е дело на iPhone, с име King Button iPhone 3G. Известният бижутер от Австрия Peter Aloisson е създател на този телефон. Той е на стойност $ 2,400,000. Дължи се на 138 диаманти, които са инсталирани на този iPhone. На бутона на началния екран красивите диаманти са 6,6 карата.

4: GoldVish Le Million:goldvish-le-million-11

Известният дизайнер Emmanuel Gueit, който е проектирал много луксозни часовници и бижута е създал и GoldVish Le Million. Този уникален телефон е най-луксозният и скъп Le Million стартирал в Швейцария. Във Франция през септември 2006 този телефон бе награден от Guinness World Record, за Най-скъпият мобилен телефон продаден на Панаира Milionaire в Кан. Този дизайнерски телефон е украсен с 18к бяло злато и 20 карата VVS1 диаманти.

5: Diamond Crypto Smartphone:1042013085817

Луксозният дизайнера Peter Aloisson е създател на този смарт телефон, който е базиран на Windows CE. Този скъп мобилен телефон е на цена от 1.30 милиона щатски долара и е един от най-скъпите в света. В този ред на думи панела е украсен с 50 диаманта, 10 от които са изключителните сини диаманти.

6: Gresso Luxor Las Vegas Jackpot:luxor-las-vegas-jackpot-mobile-phone1

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot е създаден в Швейцария през 2005 година. Този телефон идва от традиционен доставчик на луксозни телефони Gresso.Направен е от чисто злато с тегло 180 грама. Задният панел се състои от над 200 годишни африкански дървета и това дърво е най-скъпо дърво в света. Бутони са изработени от сапфирен кристал. Цената му е $ 1 милион.

7: Vertu Signature Cobra:vertu_signature_cobra_diamond_2

Virtu Signature Cobra е проектиран от френския бижутер Boucheron. Дизайнът на телефона е ексклузивен- кобра обикаляща целия телефон. Ефектния телефон разполага един чифт нарязани диаманти, един кръгъл бял диамант, две изумрудено зелени очи, и 439 рубина. Vertu Signature Cobra се нарежда в списъка  на седемо място от най-най-скъпите мобилни телефони.

8: BlackDiamond VIPN Smartphone:blackdiamond-proto1

Този стилен телефон е създаден от Jaren Goh. Включва огледални елементи, oeganic LED технология и поликарбонатно огледало. Този мобилен телефон е украсен с 2 диаманта, един на бутона за навигация, а другия в задната част на телефона. Той е на цена от  $ 300,000.

9: iPhone Princess Plus:f38710b2304c

iPhone Princess Plus е проектиран от известния дизайнер Peter Aloisson. Неговата функция не е много по-различно от друг мобилен телефон на Apple. Това прави този мобилен телефон в първата десетка на света най-скъп мобилен телефон. Освен златото, този изключителен iPhone идва със 180 блестящи диаманта с тегло от 16.50-17.75. Цената е $ 176,400.

10: Vertu Signature Diamond:vertu_signature_diamonds1

Vertu е добре известен със своите луксозни мобилни телефони. Този мобилен телефон е направен от платина и е сметнато, че най-добре процеса на монтаж е да се извършва на ръка. Мобилен телефон обсипан със скъпоценни камъни с атрактивни  диаманти, произведени са само 200 бройки. Той е с цена от $ 88,000 и е на 10 -ата позиция в списъка на най-скъпите мобилни телефони в света.

 

Споделяне:
error

Споделяне: