Най-популярните мъже певци за 2014

Коментарите са изключени за Най-популярните мъже певци за 2014

Музикалната индустрия се разраства от ден на ден с нови певци. Има голяма промяна в музика, най-новите експерименти  предадоха на музиката различна форма. Някои от експериментите донесоха много положителни промени, но някои са толкова лоши, че човек не може да си позволи да ги слуша. Има много нови и стари певци в бранша, които са придобили популярност в много кратък период от време. Това е нашия списък на Най-популярните мъжки певци. Да погледнем.

Бруно Марс:Bruno-Mars-900-600B

Бруно Марс е най-популярното име от миналата година и е под номер едно в нашия списък. Той е известен в цял свят благодарение на неговите мулти-платинени албуми. Придоби голяма популярност благодарение на двете си песни „Grenade“ и „Just The Way You Are“. През 2013 година тези две песни бяха най-продаваните. Бруно Марс има невероятен глас. Той е певец, който звучи добре и  извън студиото.

PSY:download4

Макар на някои да не им се нрави PSY е на второ място в нашата класация. PSY е южнокорейски певец в родината си той е доста популярен, но това, което го прави известен в целия свят е песента му „Gangam Style“. „Gangam Style“ стана много популярна в света за много кратък период от време. Тя стана като вирус и е най-гледаната песен в YouTube има 2 024 561 799 гледания. След това PSY издаде друг хит, известен като „Gentleman“. Хората чакат с нетърпение следващия хит на PSY.

Usher:download-16

Usher е придобил популярност в много кратък период от време. Той има много уникален глас и е дал началото най-добрите песни. Някои от песните му са популярни по целия свят и са без никакво съмнение най-добрите, като: “Here I Stand”, “Confessions” and “Raymond vs. Raymond”. Той е носител на много награди за малък период от време.

Енрике Иглесиас:download-213

Енрике Иглесиас е певец, който е добре известен благодарение на качеството си, че той пее от сърце. Гласът му носи дълбоки емоции в песните. Той има наистина невероятен и уникален глас, който може да те накара, да настръхнеш. Той е един от най-добрите поп певци в света.

Крис Браун:chris-brown-2013-650-430-b

Крис Браун също има едни от най-добрите сингли в кариерата си, които са известни по цял свят. Той е американски певец и има просто страхотен талант. Неговият топ хит албум „FAME“ му донесе Грами награда.

Дрейк:crash04webitems-1-web

Обри Дрейк Греъм е канадски рапър, който е много популярен, два поредни  негови албуми са станали платинени. Един от топ хитовете на Дрейк е „Find Your Love“ тази песен стана супер  хит за много кратък период от време.

Това е нашият списък за най-добрите и най-популярните мъжки певци в днешно време, които се радват на големи фен клубове и популярност. Кой според Вас е сред най-добрите и най-популярните трябва да ни уведомите чрез вашите коментари по-долу.

Споделяне:
error

Споделяне: