Най-красивите жени в света със синя кръв

Коментарите са изключени за Най-красивите жени в света със синя кръв

Когато говорим за кралските жените това означава, че говорим за най-красивите жени, които са различни от други жени в света. И най-вече тези красиви знатни жени принадлежат към кралските семействаТака че се надяваме, че не е голяма изненада за вас, че кралските жените са не само признати, заради техния авторитет, богатство, статус и чест, но кралските жени са превъзходни, поради тяхната привлекателност и добър външен видВ кралски жените първото нещо, което се забелязва, е че те са много красиви и когато се стават кралица или принцеса, това им придава повече атрактивност. Така че тук сме се опитали да ви дадем информация за най-красивите кралски жени, които вие също много да харесате. 

Кралица Рания:Queen-Rania

Кралица Рания е един от най-красивите кралски членове в света. Рания е срещнала крал Абдула II, който е принц по това време на Йордания през януари 1993 г. на официална вечеря и обявили годежа си два месеца по-късно. Оженили се на 10 юни 1993 година. Рания има четири деца. Известна е с участието си във филантропски, благотворителни и културни дейности. Кралица Рания най-младата от всички кралици в света  и е най-красивата жена във всички кралски фамилии в света.

Принцеса Масако:Princess-Masako

Принцеса Масако е най-голямата дъщеря на Хисаши Овада, който е бивш президент на Международния съд. Принцеса Масако е женена за Негово императорско височество принц Нарухито от 9 юни 1993 година. Има едно дете, което е родено през декември 2001 г., името на детето е принцеса Айко. Тя е една от най-красивите жени в кралския свят и може да се каже, че тя е красотата на кралското семейство на Япония. 

Принцеса Летисия:QNksd50

Принцеса Летисия е красотата на испанско семейство. Тя беше професионален журналист, но се отказа да практикува, след като се омъжи за престолонаследника на испанския трон, Фелипе. Важното нещо, което да се спомене тук, е че това е втория и брак.

Катрин Мидълтън:17879_gallery_main

Катрин Мидълтън по-известна като Кейт Мидълтън е омъжена за принц Уилям, втория по ред на трона на Англия.  Кейт е дукеса на Кеймбридж и е смятана за една от най-красивите кралски жени на света. Тя е красива, грациозна и достойна личност, която привлече всички.

Принцеса Сиринавари Нариратана:Princess-Sirivannavari-Nariratana

Тя е красотата на кралското семейство на Тайланд. Тя е само на 23 години. След развода на родителите си се премества в Англия. Но е върната в Тайланд по-късно от баща си. Тази принцеса е  много секси и също така управлява сърцата на младите момчета на Тайланд.

Madeleine Josephine:600full-madeleine-therese-amelie-josephine

Тя е най-малката дъщеря на крал Карл XVI Густав и кралица Силвия на Швеция, която е трета по ред на кралския престол. През 2008 г. тя бе класирана на 12-то място в списъка на Форес на 20 най-горещите млади кралски особи. Тя е най-красивата кралска принцеса в света. 

Принцеса Мери:Crown Princess Mary of Denmark Presents The Loye Prize

Принцеса Мери е съпруга на престолонаследника на Дания. Тя е очарователна и има разностранен характерПринцеса е известна с модните си тенденции. Тя е харесвана от голям брой на хората, заради красотата си.

Принцеса Хая:Young-Richest-Royal-Princess-Haya

Тя е една от най-красивите в кралското семейство на Йордания. Принцеса Хая е съпругата на Шейх Мохамед. Тази  красива дама има високо образование. Тя има много степени в областта на политиката, икономиката и философията от Оксфордския университет във Великобритания.

Принцеса Грейс:GraceCartier

Тази красива дама е носител на Оскар, който се е омъжил за кралска особа. Принцът на Монако се жени за тази много талантлива дама, след като се влюбва в красотата и, когато я е видял във филмТя е красива актриса, която след брака се превръща в царска принцеса.

Шарлот Казираги:Charlotte-Casiraghi

Известна като принцеса Шарлот на Монако има всичко ще кажете, има слава, име, богатство и не само това, тя също така е сред най-добре изглеждащите жени. И тя е внучка на Средиземно княжество. Тя е официален посланик на конната марка на Gucci. Нейната красота е широко известна в целия свят. Не само това, тя има добро чувство за мода.

 

Споделяне:
error

Споделяне: