Най-красивите естествени места в света

Коментарите са изключени за Най-красивите естествени места в света

Природата в най-широкия смисъл е сравнима с физическия, естествен, материалния свят или вселена.Природата може да донесе много красота и оживление в живота ни. Тя има потенциала да повлияе на нашите настроения и може да ни принуди да променим нашите планове. В нашия забързан и зает живот ние нямаме време да се насладим на красотата на природатаИма много места, на които насладим на естествената красота на света. Сигурни сме, че когато видите тези места ще решите, че са от въображаем свят. Ето списъка на красивите места на света. Да погледнем!

1: Wisteria Tunnel:images-611

Трябва да се чувствате като елегантна принцеса от приказките, когато преминавате през пастелния проход от цветята  глициния в Kawachi Fuji Gardens в KitakyushuАко искате да се насладите на тази красота трябва да посетите мястото в края на април или началото на май.

2: Тунел на любовта:download-81

Този красив дълъг тунел изглежда като зелена мечта или като някои въображаем свят. Но този въображаем свят е всъщност присъства дълбоко в горите на Украйна. Разположен е в близост до град Kleven, този пищен зелен тунел е път за частен влак, който осигурява дърво в  местна фабрика. 

3: Национален парк Plitvice Lakes:images-83

Plitvice Lakes National Park съдържа поредица от прекрасни езера, пещери и водопади. Те са създадени от процеси на класически карстови ландшафти, като например отлагане на травертинни бариери, създавайки естествени язовири. Тези екологични процеси продължават и днес.  

4: Moss Pink в Takinoue Park:download-9

Takinoue Park в разположен в Takinoue. Градът е известен с мъх, малки розови цветя, които се простират на 100 хиляди квадратни метра. Цветята са нараснали от кутия на разсад и са се превърнали в най- голямата плантация на розов мъх в Япония. Най-добрият сезон за посещение е от средата на май до началото на юни.

5: Hitachi Seaside Park:hitachi-seaside-park-ibaraki-japan-untitled-by-emy-takano-in-the-fotopedia-community-pictures-41584

Hitachi Seaside Park се намира в Япония. Морската градина Hitachi е палитра от цветове, преминаващи от един сезон към друг. През пролетта тези малки сини цветя, наречени nemophilas, цъфтят в целия парк.

6:Salar De Uyuni:

images-712

 

Salar De Uyuni  е най-голямата в света  солна плоска повърхност на 10 582 кв. км. Той е разположен в югозападната част на Боливия, близо до върха на Андите над средното морско ниво. Салар е създаден в резултат на преобразуване на множество допотопни езера. Тя е покрита с няколко метра слой от сол, който има изненадваща гладкост. Мисля, че това е най-голямото огледало на света.

Споделяне:
error

Споделяне: