Най- добрите iPhone Apps за 2014 г.

Коментарите са изключени за Най- добрите iPhone Apps за 2014 г.

App е краткото за приложениеИзползвайки приложения можем да направим много неща, като редактиране на снимки, слушане на музика и създаване на документи, без да инсталирате софтуер .Приложенията често са достъпни чрез платформи за споделяне на приложения, които започнаха да се появяват през 2008 г. и обикновено се управляват от държателя на мобилната работна система, като App Store на Apple.

Viber:

Viber

Viber е простоподобна на Skype, тя синхронизира вашите контакти и ви предоставя уведомления, както и обичайните разговори или съобщения. Това приложение за всички трябва да поддържа в контакт с хора по целия свят, насочена е към стандартния потребител, който има лимит на съобщенията си . Viber позволява на потребителите да изпращат своите видео, съобщения и снимки само чрез Wi-Fi или 3G.

Tinder:tinder

Срещите могат да са трудни. Онлайн запознанство изглежда едно добро решение, но също може да се окаже труден процесПланиран с запознанства, Tinder е бърз скок за социалните мрежи, приложение за хората на възраст 18-35. Tinder прави нещата по-лесни чрез използване на вашия Facebook профил, създаването отнема секунди само чрез свързване на вашия Facebook акаунт и след това може да започнете да се оглеждате за половинката си.

Citymapper:citymapper-nyc-london-19-b-512x250

Citymapper е много полезна, специално за тези, които са се загубили в Лондон или Ню Йорк, лесно е просто отворете citymapper, въведете къде искате да отидете и приложението ще ви даде пълни инструкции, транспортна информация, за това как можете да стигнете от сегашното си затруднение до комфорта на дома си.

Jelly:jellylogow45345

Biz Stone, който е съосновател на Twitter е бил зает на работа със създаването на най-новата социална мрежа- приложение наричано Jelly. Планът на приложението е да се използват знанията на други хора чрез задаване на въпроси и тълпа, която да отговаря. Има и опция за споделяне на снимки.

Wordeo:fb_share

От бивши служители на Apple и BBC Wordeo стартира, приложение за видео съобщения. Вдъхновението на приложението е да изпращаме съобщения помежду си чрез видео клипове и да бъде толкова бързо и лесно, колкото изпращането в чат.  Wordeo твърди, че можете да създадете и да изпратите съобщение в рамките на 30 секунди. 

Vert 2:Vert-2-scr1

Мислим, че всеки трябва да има приложение за промяна на iPhone си. В края на краищата, има толкова много несистемни пъти, когато откриете себе си в нужда да обмените нещо, дали във валута, метри в инч, или дори UK размери на обувки в ЕС. Проблемът е, че повечето приложения за обмен не представят цялата тълпа от единици, които може да се наложи да бъде заменени.

 

Споделяне:
error

Споделяне: