Най-добрите лаптопи

Коментарите са изключени за Най-добрите лаптопи

Пазаруване за лаптоп може да бъде неприятна задача. Големия брой на компании и марки обърква клиентите, кой отговаря на най-добре на  нуждите и изискванията им. Повечето хора знаят, че това, което те искат и това, което им подхожда най-добре, но голямото разнообразие ги обърква и нервира. Време е да не се притеснявате за всичко това, защото тук сме направили списък на десетте най-добри преносими компютри.

1: Apple MacBook pro 15-inch:Apple-MacBook-Pro-15-inch-with-Retina-Display

Apple е име, което няма нужда от представяне. Apple MacBook Pro 15-инчов струва $ 1,999. Този лаптоп разполага с невероятни възможности- има Retina Display. Корпуса му е от алуминий и стъкло и IPS дисплей. Това е модел, който разполага с Retina Display Quad-Core i7 2.0GHz/8GB/256GB flash/Intel Iris Pro graphics с BG клавиатура и Turbo Boost up to 3.2GHz. Да погледнем в някои от неговите характеристики:

2: Samsung Series 7 Ultra:er_photo_195742_42

Samsung Series 7 Ultra не е лош избор. Той има 18,9 мм тънък корпус. Full HD екрана е страшно добър и атрактивен. Батерията издържа 5 часа може да добавите още един час, като намалите яркостта.

3: Acer Aspire S7:acer-aspire-s7_01

Бяло стъкло Gorilla Glass или модерен алуминиев корпус  и с двете ще изглеждате невероятно.  Разполага със сензорен дисплей с Full HD. Клавиатурата се осветява автоматично за перфектно осветяване при тъмни условия, а охлаждането TwinAir на Acer прави този лаптоп приятен за държане.

4: Apple MacBook Pro 13 Inch:download-310

The Apple MacBook Pro използва Haswell-based Core i5 PC на Intel, за да даде на потребителите мощност, която може да работи почти 12 часа при денонощна употреба, тежи малко над 3 килограма, и все още процесите графики и технически задачи са бързи. Рамката е все още от претопен алуминий, с разпознаваемия за  Apple сребърен цвят. Но живота на батерията е чудовище.

5: Lenovo G580:484223_i0

Когато повечето хора се съобразяват с бюджет, те постоянно мислят за компромиси във външния вид или представяне. Lenovo G580 е един прекрасен набор от функции в един достъпен пакет. Всепризнатата клавиатура Accutype е с ергономичен дизайн, за да пишете по-удобно и с по-малко грешки.Ще се радвате на удивителни изображения на G580 с вградената Intel® HD графика.

 

Споделяне:
error

Споделяне: