Най-добрите джаджи от 2013 г.

Коментарите са изключени за Най-добрите джаджи от 2013 г.

Подобряването на технологиите направи много промени в нашето ежедневие. През 2013 година излязоха хиляди джаджи, но само някои от тях бяха революционни.  За джаджи като Google glass и MYO е наистина трудно да се повярва, че ги има. Установяването на тези джаджи е голяма промяна. Тук сме направил списък на десетте най-добри джаджи, въведени през 2013 година, които печелят голяма популярност и са невероятни по свой собствен начин. Тези приспособления са наистина полезни. Да погледнем в нашия списък на най- добрите джаджи в света от 2013 година.

Google Glass:images-56Google glass е голямо революционно приспособление. Очилата в момента не разполагат със стъкла. Тези леки очила са свързани към интернет и да използват услугата Google да създадат Smartphone, с който ръцете ви ще бъдат свободни. Можете да заповядвате на Google glass чрез гласови команди, за да правите снимки, да изпращате съобщения, да направите запис на видео и много други.

Playstation 4:images-55Play Station 4 ще предостави нови височини в сферата на игрите. В новата PlayStation 4 някои бутони са заменени с тъч скрийн технология. PlayStation 4 Ви е дава възможност да записвате, качвате кадри от игри, да ги редактирате и споделяте с приятели в мрежата.

Pebble smartwatch:65190991_pebble3Pebble SmartWatch е голямото изобретение на 21-ви век. Pebble часовник може да се свързва с Android смартфон и iPhone с помощта на Bluetooth, който ви предупреждава с вибрации за входящи повиквания, съобщения и имейли. Pebble часовник може да работи като GPS, mp3 плейър, хронометър и компютър.

MYO:images-53Гривната MYO ви дава възможност да се свържете с цифровия свят с жест на ръката. Лента използва електрически действия, за да контролира безжично компютър, телефон и други цифрови технологии.

Xbox One:2305565-5292081937-XboxOXbox One е бил планиран да бъде най-добре развития софтуер за игри някога и най-добрата конзола за забавление. Той разполага с Kinect сензор, който разпознава изречените команди, предсказуеми лица и дори може да се определи на сърдечната честота.

Samsung Galaxy Notebook 3:images-52Samsung Galaxy Note 3 е телефон, който може да се обърка с таблет. Galaxy Note 3 има почти всички функции, които потребителите очакват. Хората, които използват го както като за мобилен телефон така и за таблет. Samsung Galaxy Note 3 е невероятна джаджа от 2013 година.

iPhone 5s:iphone5siPhone 5S е първият 64-битов смартфон в света. Всеки нов iPhone идва с по-добър. Можете също така да получат страхотни приложения за изпращане на текст, сърфиране в интернет и за намиране на нови приложения.

Samsung Galaxy Gear smartwatch:Samsung-Galaxy-Gear-SmartwatchThe iRemote APP на Galaxy Gear позволява i3 шофьорите да проверяват различни функции в автомобила си с един поглед, без да вземат телефона или таблета.

Samsung Galaxy S4:images-51Galaxy S4 разполага с дистанционна технология, която позволява на потребителите да контролират функции без да докосват екрана. Smart scroll дава разрешение на потребителите да превъртат през имейли без да докосват екрана.

Споделяне:
error

Споделяне: