Красиви идеи за декорация на коледното дърво

Коментарите са изключени за Красиви идеи за декорация на коледното дърво

Независимо дали вашият избор е жива ела или купен от магазина бяла изкуствена фантазия, надяваме се да почерпите вдъхновение от тези пет тематични дървета, за да създадете перфектното дръвче във вашият дом.

1. Цветно дръвче

Bough-115

Създайте мека и драматична обстановка чрез дърво обсипано с големи бели и кремави изкуствени цветя, като магнолии, орхидеи и рози, закрепен за клоните. Основата може да украсите с платове в снежни цветове.

2. Много шишаркиBough-116

Блещукащи светлини и обилна колекция от борови шишарки в различни цветове, размери и покрития правят модерно традиционното дърво. Вместо на върха на дървото да сложите обичайната звездата изберете някакъв ретро предмет, като този венец, за да добавите показност. Бялата изкуствена кожа в основата наподобява мека снежна пряспа.

3. Ледена романтикаBough-118

Вдъхновени от блясъка и формата на ледените висулки, стъклените орнамети предизвикват мразовито празнично усещане съпоставено с блестящ  уютен огън, какво по- хубаво ?Използвайте кристали и разпенени стъклени орнаменти с мътен блясък за създаване на този естетически вид, а след това добавете блясък с класически златни и сребърни мъниста.

Съвет: Евтините нанизи от златни и сребърни мъниста бързо и лесно стават на венец.

4. СиньоBough-120

Играещи с богатата тъмно синя стена и топлите тонове на античното дърво, тази аранжировка се състои от пет малки дървета (някои истински, някои изкуствени), сгушени заедно за въздействие. Осветено с множество тюркоазени светлини, напомня на зимната гора.

5. Плодово дръвчеBough-LAST

С тази изкуствена бяла елха , украсена със захаросани плодови орнаменти ще предизвкате усмивка на всяко лице. Една нетрадиционна идея, с ярък дух и светли тонове стоят срещу мразовития фона.

Споделяне:
error

Споделяне: