6 идеи за сватбен подарък, с които няма да сгрешите

Коментарите са изключени за 6 идеи за сватбен подарък, с които няма да сгрешите

С лятото обикновено идва една атака на сватби и всички празнични събития около тях, като сватбени празненства и ергенски партита. Има наистина нещо специално в това да прекарате този специален ден с приятели или членове на семейството, както и да помогне в започването на новия живот на младоженците. По този повод ще искате подарък, който е запомнящ се, практичен и стилен … както и нещо, което те завинаги ще се грижат. Ние ви предлагаме 10 класически сватбени подаръци,които винаги успяват да постигнат това.Намерете перфектния сватбен подарък с тези класически идеи за подаръци.

1. Красив порцеланов сервизwedding-gift-idea-dinnerware

Опитван, тествани и издържан сватбен подарък е или фин порцелан или фантастично сервизче, което младоженците могат да изваждат по специални поводи и за развлечение. Класически стил, който ще им служи добре за цял живот.

2.Миксер за всякакви целиwedding-gift-idea-mixer

Всеки дом се нуждае от миксер за всякакви цели – ще ви помогне в печенето на торти за рожден ден, тарталети, правенето на хляб и много други кулинарии за младоженците. И с толкова много цветови варианти за избор, вие със сигурност ще намерите този, който отговаря на стила на двойката.

3.Медни съдове за готвене Mauviel-Copper-Saucepan

Тъй като на толкова много младоженци им предстои да създадат дом заедно за първи път (или пък да се пренесат в по- голямо жилище), никога не може да се сбърка с класически съдове за готвене като подарък. A надежден меден тиган за сосове ще се използва за семейните вечери за много години напред.

4.Класическа готварска книгаwedding-gift-idea-cook-book

Подарък, който ще продължи през поколенията е класическата готварска книга. А коя би била по подходяща от тази на  Джулия Чайлд, няма човек, който да не знае за кулинарните изкушения, съдържащи се в книгата.

5. Чаши за шампанскоwedding-gift-idea-champagne-flut

За всички тържествата в бъдещето, които предстоят за младоженците (годишнини, рождени дни, празници, бебета и т.н.), нищо не може да им помогне да отпразнуват тези моменти по-добре от елегантни, изискани чаши за шампанско с техните инициали.

6.Колекция от рамки за снимкиcontemporary-frames

Кой е най-добрият начин да съхраните спомени и да ги задържи живи? Снимки! Ще има изобилие от такива на сватбата и медения месец, така че подарете на вашите младоженци идеалният начин да уловят и да покажат любимите си снимки с красиви рамки.

Споделяне:
error

Споделяне: