Десетте най-популярни актриси (2014 г.)

Коментарите са изключени за Десетте най-популярни актриси (2014 г.)

Актрисата е дама, която изпълнява роли, за да ви забавлява. Холивудските актриси са известни по цял свят и хората все повече ги харесват.Опитахме да направим естествено списък на десетте най-най-любими актриси на света. Ето го и него.

1: Анджелина Джоли:

download-210

Анджелина Джоли е родена на 04 юни 1975 в Калифорния. Тя е американска филмова актриса и сценарист. Тя е най-добре платената актриса на Холивуд. Получила е много награди като Оскар, награда на гилдията, както и Златен глобус. Тя е била номинирана доста пъти. Тя е наистина красива жена с красиви очи и сочни устни. Анджелина е не само най-добрата актриса, но тя една от най-ЖЕЛАНИТЕ жени на света. Тя също е много грижовен, любящ и мил човек,  като е доказала това чрез големия си алтруистичен принос към света.

2: Марион Котийар:download-3

Марион Котийар е родена на 30 Септември 1975. Тя е френска актриса. Известна е с различните си роли във филми. Тя спечели Оскар и Златен глобус за масивната си актьорска игра. След като започна кариерата си тя е номинирана за повече от 100 награди, и тя спечели много от тях. Тя е много популярна и е 2 -ра в нашия списък поради добрата си игра и секси тяло.

3.Чарлийз Терон:charlize-theron-unseen-photo

Чарлийз Терон е родена през август 1975 година. Тя е южноафриканска и американска актриса. Спечелила е много награди като Оскар, Сребърна мечка, Златен глобус и награда на гилдията за най-добра актриса.Тя е известна актриса, поради нейната актьорска игра и красива фигура. Тя е на трето място в списъка.

4: Джулия Робъртс:roberts318

Джулия Робъртс е роден на 28 октомври, 1967. Тя е американска актриса и продуцент. Спечелила е Оскар и Златен глобус за най-добра актриса. Тя е спечелила и  още много други награди. Тя е символ за актьорска игра и красота. Тя също е в списъка на най-красивите жени топ 50 в света. Джулия Робъртс е най-популярната актриса в Холивуд и най- високо платената след Анджелина Джоли.

5: Мила Кунис:images-710

Мила Кунис е родена на 14 Август 1983 в Украйна. Тя е американска актриса. Работила е в много телевизионни сериали и реклами. Номинирана е за много награди Оскар, но за съжаление не успя да спечели. Но тя печели две MTV movie награди. Тя е популярна благодарение на доброто си представяне, тих поглед и смели характеристики. Тя е на 5 -ата позиция в света.

6: Скарлет Йохансон:images-81

Скарлет Йохансон е родена на 22 ноември, 1984. Тя е американска актриса, певица и модел. Спечели наградата BAFTA за най-добра актриса и номинация за Златен глобус. Тя е много популярна поради нейната игра, моделиране и пеене, и  мултитаскинг възможности. Тя също така е много популярна поради секси излъчването си и се разглежда като модерния женски секс символ на Холивуд. През 2006 г. и 2013 г. тя отличена като „Sexiest Woman Alive“. Тя е на 6 -то място в списъка на най- популярните холивудски актриси от цял свят.

7: Камерън Диас:images-91

Камерън Диас е родена на 30 август, 1972. Тя е американска актриса и модел. Получила е четири номинации за Златен глобус за нейната добра актьорска игра. На възраст от почти 42 г. , поради огромната си красота и блясък хората по цял свят я обожават.

8: Ема Стоун:

images-101

Ема Стоун е родена на 06 Ноември 1988. Тя е американска актриса. Тя изпълнява няколко роли в телевизията и филмите. През 2013 беше обявена за най- доходоносната актриса. През 2009 г. зае 93- то място FHM’s 100 Sexiest Women in the World.

9: Джеси Алба:

JessicaAlba

Джесика Алба е родена на 28 април 1981 г.. Започва кариерата си от телевизията и по-късно се преориентира към филми. Нейната възраст е 33 и тя е зашеметяваща дама и в списъка на десетте най-популярни  и най-любими актриси от цял ??свят. Тя е спечелила много награди. Тя е популярна поради нейното актьорско майсторство и красота.

10: Дженифър Анистън:

aniston

Тя е родена на 11 февруари 1969 година. Започва кариерата си от телевизията. Тя е популярна  за актьорското си майсторство и обсебва с нейната красота.Дженифър Анистън се е снимала в над 20 игрални филма и телевизионни поредици, най-известната от които е „Приятели“.

Споделяне:
error

Споделяне: