Десетте най-добри анимационни филма

Коментарите са изключени за Десетте най-добри анимационни филма

Анимираните филми получиха голяма реакция от обществеността в рамките на много кратък период от време. Повечето хора казват, че анимацията е за деца и звучат малко досадно. Различни хора от различни възрастови групи имат голям интерес към анимационните филми. Тук сме направили списък на някои от най- добрите анимационни филма. Да погледнем.

1: Toy Story 2:Toy-Story-2-Disney-Wallpaper-Picture

Toy Story е американски анимационен филм. Продуциран е от Pixar и е компютърен анимационен приключенски филм. Историята на филма е около антропоморфни играчки, които са живи, но в присъствието на човек са безжизнени.

2: Brave:001g

Brave е анимиран фентъзи филм, който е продуциран от Pixar и е пуснат от Walt Disney Pictures. Най-хубавото на Brave е, че това е първият филм, в който се използва Dolby Atoms звуков формат. Историята е за една млада принцеса, наречена Мерида. Докато гледате Brave ще изпитате невероятно приключение и забавление. Графиките в Brave са толкова очарователни и завладяващи.

3: Рио:Rio_Hero

Rio е 3D анимационен филм. Продуциран е от Blue Sky Studios през 2011 година. Филмът е музикално приключение и комедия,а историята е за екзотични птици, които са контрабандно изнесени от страната. Блу е малка птица, която е от застрашен вид. Анимацията и графиките са просто невероятни.

4: Търсенето на Немо:cartoons_finding_nemo-0146

Търсенето на Немо е издаден през 2003 година. Това е компютърно анимирана комедия-драма, приключенски филм, който е продуциран от Pixar Animation Studio. Филмът излиза през 2012 г. на 3D и е издаден на BluRay също. Немо е малка риба, която изживява невероятно приключение в морето и аквариума.

5: Аз, проклетникът 2:DM2-girls

Аз, проклетникът е френски анимационен филм комедия. Това е 3D филм, работата по продължението е започнала през 2010 г., като е продуциран от Illumination Entertainment. Историята е пусната на екран през 2013г. и е за един учен Гру, който искал да бъде астронавт в детството си, трите му малки момиченца и слуги сладури.

6: Царят лъв:The-Lion-King-the-lion-king-32779773-1920-1080

Царят лъв е един от любимите ни анимационни филми, правени някога. Той е американски анимационен филм, произведен от Walt Disney. Историята е за млад лъв Симба, който се впуска в приключение в джунглата като същевременно се опитва да спре своя чичо.

7: Ratatouille:ratatouille-production-stills-ratatouille-1847049-1902-2560

Рататуи е анимационен американски филм, излъчен през 2007 година. Филмът е продуциран от Pixar. Историята е за един плъх, който е надарен с талант (добре развит вкус и обоняние) и един млад мъж- Алфредо Лингуини момче за всичко в кухнята на известен ресторант, но когато двамата се срещнат веселбата започва.

8: Ледена епоха продълженията:ice_age_4-wide

Ледена епоха продълженията включват Ice Age 1, Ice Age 2 Разтопяването, Ice Age 3 Зората на динозаврите и Ice Age 4 Континентален дрейф. Историята е за един свят, изпълнен с опасности и три героя- ленивец, мамут и тигър.

9: Рапунцел:e

Производство на Walt Disney Animation Studio „Tangled“ е филм, базиран на немска приказка. Историята е за изгубената принцеса Рапунцел, която има дълга магическа коса. За да избяга от вещицата Рапунцел преживява невероятно приключение, което е изпълнено с развлечения.

10: Turbo:maxresdefault1

Turbo е американски филм от 2013. Това е 3D анимирана комедия и спортен филм. Историята е за един охлюв, който иска да стане състезател. Мечтата му се сбъдва, но един инцидент променя живота му.

 

Споделяне:
error

Споделяне: